Wednesday 26 October 2011

Wednesday Wishes (11)

1) Najít si zase čas na čtení.




2) Zpracovávat domácí úkoly na anglickou konverzaci poctivě. Ušetřit si tím práci k maturitě.


3) Ještě více se věnovat francouzštině. Můžu být lepší!



4) Naplánovat výročí na 1 s *!


9 comments:

  1. Krásná přání :) Souhlasím se vším, krom francoužštiny, a ve čtvrtém bodě bych vyměnila, s dovolením, jméno :D

    ReplyDelete
  2. Čas na čtení! A kdybys chtěla nějaký nákrčník, domluvíme se ;) tak asi za 300 podle příze + poštovné, inu je to handmade, žádný řetězec, zato ale originál ... :))

    ReplyDelete
  3. Co může být krásnějšího než skvělá knížka, francouzské věty a nejkrásnější výročí?! Pravda, úkoly na konverzaci to asi nejsou, ale i to je dobrý tah. Taky bych měla začít, nebo neodmaturuju! ;) Jinak moc děkuju za tvé pravidelné sledování blogu, moc mě těší tvé komentáře! Je to milé! :-* Už v Belgii nejsem, ale postupně den za dnem odkrývám krásné chvilky i ostatním! :) Měj se krásně! Zdraví Kami ;)

    ReplyDelete
  4. Pěkné, to já bych čas měla, ale nemám bohužel inspiraci a když už mám, tak se v knihovně dozvím, že na tu knížku jsou už 4 rezervace, takže tak možná za půl roku :D Angličtinu mám ráda, ale francouzštinu ti nějak nezávidím. Jaké budete mít výročí? Nu tak hlavně ho hezky naplánuj :)

    ReplyDelete
  5. ten náhrdelník ma úplne dostal

    ReplyDelete
  6. nikdy jsem nic od Baley neměla a vůbec mě to neláká. mám jakousi averzi na levné výrobky .. nemůžu za to, ale je to tak :D naopak se vyžívám v kupování těch drahých s tím, že jsou jistě kvalitní. holt, tyto rozumové pochody se mi vytvořily v průběhu života, když jsem je okoukala od mé drahé maminky :D
    francouzština. taky si říkám, že se jí chci začít učit víc .. ale už si to říkám asi tři měsíce a nic se neděje ... jsem v tomto naprosto nemožná. něco chci dělat, ale stejně se k tomu nedokopu. dělám raději něco jiného, třeba závislačím na blogu :D ty ji máš ve škole? vím že jsme se o tom už bavily, ale nepamatuju si to. já jí ve škole nemám, naopak mě donutili se začít učit od začátku němčinu, kterou jsem vždycky nesnášela :/ takže ta mě zaměstnává a navíc se mi motá dohromady s fj, kdybych se učila dva jazyky najednou a k tomu ještě měla ve škole a v práci používat aj, tak se z toho asi zblázním :D nevím, jak se k fj dostat blíž než že si doma otevřu učebnici. chci jí poslouchat, chci jí používat a chci někoho, kdo mě bude učit a vysvětlvoat .. ale zase chodit na kurz jen abych s ní vůbec přišla do styku, to nevim jestli je nejlepší nápad .. ale nic jiného mě nenapadá.
    ale taky pořád sním jak si budu překládat knihy, noviny, blogy ve fj atd, naučím se gramatiku, ale kde nic, tu nic. nakolik dobře umíš francouzsky ty? domluvila by ses třeba v restauraci, v obchodě, na ulici ... ?

    ReplyDelete
  7. a co přesně tvá kamarádka v Brně studuje? jaký obor? dálkové nebo denní studium?

    ReplyDelete
  8. přesně o tomhle oboru jsem uvažovala. přijímačky tam jsou docela reálné, i počet přijímaných je ok. hrozně by mě zajímalo, jaké tam to studium je. zalekla jsem se výuky ve francouzském jazyce, to bych určitě nezvládala. a jaké může být studium dálkové .. ? neumím si to představit. neříkala kamarádka, jestli to je těžké, nebo tak? :)

    ReplyDelete
  9. já sy taky furt říkam že bych se měla věnovat té gramatice, a furt je toho do te čj tolik že nestihám se věnovat angličtině, která se těžší než ta čeština. Dvojobor je dvojobor :-D, jo a ten přívěšek knihovný je fakt originální :-)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!