Wednesday 23 January 2013

Volím(e) Karla


Možná to tak úplně do blogové scény nepatří, respektive ne do té, ve které se pohybuji já. Na druhou stranu cítím celkem velkou potřebu sdělit Vám své postoje v tak důležité volbě. Nechci nikoho ovlivňovat, nikoho osočovat - jen Vás požádat, abyste šli volit i ve druhém kole!


Níže najdete video, které jsem natočila se spolužáky. Nikoho nenutím koukat achápu, pokud nebudete souhlasit s mými názory, ale i tak jdu s videem na veřejnost a hodlám Karla obhajovat.. Pokud budete mít nějaké dotazy, neváhejte se zeptat, ráda diskutuji s rozumnými lidmi, za které mé čtenáře považuji. 

Veškeré mé argumenty můžete slyšet ve videu. Snad jen ještě něco. Chci prezidenta, který bude naši zemi dobře reprezentovat. Myslím, že pan Karel je tím pravým, ve světě má dobré jméno a inklinuje spíše k západu, což u mě Miloš Zeman moc nevyvolává - připadá mi spíše "provýchodní". Dalším bodem je vystupování na veřejnosti. Oba kadidáti jsou odlišní. Útočnost vs. slušnost. Pan Karel se nikdy do protikandidáta nenaváží, jedná slušně s novináři i veřejností. Z jeho protivníka mám spíš strach, když něco pronáší. Proto i po lidské stránce musím vybrat Karla. Je to příjemný, diplomaticky vystupující pán, který ve zkratce dokáže obsáhnout vše podstatné. Nechci, aby dále pokračovala vláda prezidenta v "klausovském" duchu. I proto volím Karla. A koho budete volit Vy?

Těším se na Vaše komentáře a ještě jednou přicházím s prosbou o to, abyste šli volit i v druhém kole! :)


4 comments:

  1. máš u mě velké plus:)

    ReplyDelete
  2. hezké video :) povedlo se vám to :)
    a je i fajn vidět tě jinak než na fotkách :)
    koho volím víš, tak uvidíme, snad to dobře dopadn!

    ReplyDelete
  3. Tak to je špica! moc povedené, a je super, že se mladí lidi takhle zapojují...máte to udělané fakt moc hezky! respekt:))

    ReplyDelete
  4. Teda, máte to vážně parádní, to se povedlo. Já ho půjdu taky volit, sice mi ve volební kalkulačce vyšel úplně záporně, ale po načtení mnoha článků a diskuzí jsem změnila názor a nezajímá mě, co dělal v minulosti nebo že spí a neumí mluvit. Prostě Zemana nikdy..

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše komentáře - moc potěší!